ACZ sportclub van het jaar!?

ACZ is genomineerd voor sportclub van het jaar,

We kunnen de titel “sportclub van het jaar” verdienen en een masterclass, een professionele promovideo van onze club. Het is ook vooral om gebruik te kunnen maken van alle lokale, regionale en landelijke media-aandacht om de club in de schijnwerpers te zetten.

Graag verspreiden binnen de social media, appgroepen, nieuwsbrieven, website, etc. Je kunt gebruik maken van het promotiemateriaal om de achterban te mobiliseren. Dit promotiemateriaal is beschikbaar vanaf 19 april. Van 19 april tot 24 mei mag er gestemd worden

Promotiemateriaal is te vinden op: https://www.clubvanhetjaar.nl/verkiezing

Vorig jaar waren we 2e, na TurnAround (als ik het me goed kan herinneren). Laten we gaan voor nummer 1 in Capelle aan den IJssel, in 2020! Graag dus de leden oproepen om zelf op ACZ te stemmen (…met verschillende email adressen) en ook hun vrienden en familie op te roepen dat te doen.

Met vriendelijke groet,

Willeke Thoen
(Voorzitter ACZ).

Deel je liefde
ACZ Synchroon cursus