Financieel

Sponsoring

Intersse?

Heeft u interesse om de opnieuw bloeiende zwemvereniging ACZ te steunen in de vorm van giften, sponsoring en/of adverteren op deze website of op onze kleding?
Neem in dat geval dan even contact op met onze secretaris.

Sponsorkliks

Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan ACZ, zonder dat het jou een cent extra kost!
 
Bestel online een pizza, bijvoorbeeld via Thuisbezorgd, dan ontvangt jouw sponsordoel (ACZ) hiervoor geld in de clubkas.
 
Ook andere grote webwinkels doen mee, denk aan
Bol, Coolblue en Booking, HEMA en nog heeeeeel veel meer. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar jouw sponsordoel ACZ.
 
En nogmaals, het kost je niets extra, alleen een paar extra kliks!
 
Hoe werkt het? Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt. 75% van deze commissie storten zij op de bankrekening van jouw sponsordoel (ACZ). Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, jij betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert ACZ hier direct van!
 
In deze 3 stappen sponsor je ACZ:
  1. Ga naar www.sponsorkliks.com
  2. Vul in welk sponsordoel je wilt sponsoren (ACZ);
  3. Vind en selecteer de webshop waar je een aankoop wilt doen.
Vanaf hier is het weer het normale proces op de gekozen webshop.

Contributie

Zie contributie.

Declaratieformulieren

Hier staan voor de trainers/trainsters en alle andere bestuurs- en commissieleden de actuele formulieren voor het declareren van onkosten:

Gaarne deze formulieren getekend door de vrijwilliger en het betreffende bestuurslid van de afdeling en opsturen aan de penningmeester.