Flanders Open — ZILVER voor Floor

Flanders Open — ZILVER voor Floor

Op 2/3/4 decem­ber ver­trok­ken Floor en Mare Schal­len­berg met moeder/teammanager Mir­jam, train­ster Rowen­na en jury­lid Antoi­net­te al vroeg naar Bel­gië voor de tech­niek­wed­strijd van de Flan­ders Open, een inter­na­ti­o­na­le Age1-wed­strijd. Van de 91 zwem­sters was Mare de jong­ste deel­neem­ster. Met de 15e plaats voor Floor en 27e voor Mare plaat­sten de mei­den zich als 5e voor de duet­ten. Dit duet zwom­men ze  super­goed en behaal­den BRONS  (de helft van de tech­niek­pun­ten tel­len mee bij de tota­le plaatsing)!!

Ook de soli van de dames gin­gen heel goed: Floor ein­dig­de als 6e. Omdat er maar één solo per land mag mee­doen in de ran­king, deed Mare Bui­ten Mede­din­ging mee, maar de orga­ni­sa­tie zet­te haar als jong­ste deel­neem­ster wel in het zonnetje.
De mei­den gin­gen twee medail­les en een beker rij­ker naar huis!
flanders