Menu Sluiten

Waterspetters

Welkom

Welkom bij de afdeling waterspetters van ACZ. Dit is een hele nieuwe afdeling binnen onze vereniging. De waterspetters is bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 5 tot en met 9 jaar die in het bezit zijn van een A-, B- en/of C-diploma. De waterspetters laat kinderen kennis maken met verschillende watersporten. Kan jouw kind nog geen keuze maken welke watersport hij/zij wil gaan doen of vind jij het belangrijk dat je kind op een speelse manier blijft oefenen met zwemmen, dan is de waterspetters een perfecte manier om je kind op een leerzame en speelse manier te laten zwemmen.

Wij hopen snel veel enthousiaste zwemmers en zwemsters binnen deze afdeling te kunnen verwelkomen. Meld je kind hieronder aan voor een gratis proefles.

Wat is waterspetters?

Waterspetters is gebaseerd op de verschillende elementen van de volgende watersporten:

  • Wedstrijdzwemmen
  • Waterpolo
  • Synchroonzwemmen
  • Survival zwemmen
  • Elementair zwemmen

1 maal per week op vrijdagavond van 18.00 tot 19.00 uur zal de training bestaan uit twee van de hier bovenstaande watersporten. We zorgen voor veel afwisseling, daardoor zal elke training anders zijn. De nadruk van de training ligt op het hebben van plezier met deze verschillende watersporten. Kennismaken met verschillende technieken van de diverse sporten. Ervaren hoe leuk zwemmen is en daarbij ook nog veel nieuwe dingen leren. Hoe leuk is dat!

Waterspetters is er om zoveel mogelijk kinderen enthousiast te maken voor de watersporten. Mocht het kind een keuze hebben gemaakt, dan is de overstap binnen ACZ zo gemaakt.

Super aanbieding tijdens de maand september

Omdat de waterspetters een hele nieuwe afdeling is, willen we graag zo veel mogelijk kinderen kennis laten maken met deze leuke vorm van zwemmen.

Daarom is het mogelijk om de hele maand september bij de waterspetters gratis mee te zwemmen.

Hou je van zwemmen en wil/kun je nog niet kiezen welke watersport je wilt gaan doen of wil je naast je diplomazwemmen nog extra zwemmen. En heb je minimaal een A-diploma?

Proefzwemmen is op:
vrijdag van 18:00-19:00 uur.

Graag willen we van te voren weten wanneer je komt. Meld je aan door een mailtje te sturen naar aczwaterspetters@gmail.com

Kom zwemmen in Aquapelle!
ACZ organiseert dit jaar de Zwem4Daagse in het nieuwe zwembad Aquapelle. Dit is het eerste publieke evenement in het bad, kom dus een kijkje nemen!