Credits: PR IJssel en Lekstreek

Waterspetters

Welkom

Welkom bij de afdeling waterspetters van ACZ. Dit is een hele nieuwe afdeling binnen onze vereniging. De waterspetters is bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 5 tot en met 9 jaar die in het bezit zijn van een A-, B- en/of C-diploma. De waterspetters laat kinderen kennis maken met verschillende watersporten. Kan jouw kind nog geen keuze maken welke watersport hij/zij wil gaan doen of vind jij het belangrijk dat je kind op een speelse manier blijft oefenen met zwemmen, dan is de waterspetters een perfecte manier om je kind op een leerzame en speelse manier te laten zwemmen.

Wij hopen snel veel enthousiaste zwemmers en zwemsters binnen deze afdeling te kunnen verwelkomen. Meld je kind hieronder aan voor een gratis proefles.

Gratis proefles

Gezocht nieuwe leden

Wil je jou zoon/dochter op een leerzame en speelse manier laten zwemmen en laten kennismaken met de Waterspetters? En heeft je kind minimaal een A-diploma?

Je zoon/dochter is van harte welkom om een keertje mee te doen. Na de gratis proefles kan je een strippenkaart kopen van €10, waarmee er nog eens 3 lessen binnen 3 weken gevolgd kunnen worden. Zo kan je zoon/dochter uitproberen of waterspetters bij hem/haar past.

Proefzwemmen kan op
Vrijdag van 18.00 tot 19.00 uur

Graag willen we van te voren weten wanneer je zoon/dochter komt. Meld je kind aan door een mailtje te sturen naar waterspetters@acz-capelle.nl.

Wat is waterspetters?

Waterspetters is gebaseerd op de verschillende elementen van de volgende watersporten:

  • Wedstrijdzwemmen
  • Waterpolo
  • Synchroonzwemmen
  • Survival zwemmen
  • Elementair zwemmen

1 maal per week op vrijdagavond van 18.00 tot 19.00 uur zal de training bestaan uit twee van de hier bovenstaande watersporten. We zorgen voor veel afwisseling, daardoor zal elke training anders zijn. De nadruk van de training ligt op het hebben van plezier met deze verschillende watersporten. Kennismaken met verschillende technieken van de diverse sporten. Ervaren hoe leuk zwemmen is en daarbij ook nog veel nieuwe dingen leren. Hoe leuk is dat!

Waterspetters is er om zoveel mogelijk kinderen enthousiast te maken voor de watersporten. Mocht het kind een keuze hebben gemaakt, dan is de overstap binnen ACZ zo gemaakt.