Waterspetters

Welkom

Welkom bij de afdeling waterspetters van ACZ. Elke vrijdag zwemmen wij van 18.00 tot 19.00 uur. De waterspetters is bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 5 tot en met 12 jaar die in het bezit zijn van minimaal een A diploma.

Vind jij het belangrijk dat je kind op een leuke manier blijft oefenen met zwemmen, dan is de waterspetters een perfecte manier om je kind op een leerzame en speelse manier te laten zwemmen.

Bij de waterspetters laten we kinderen ook kennis maken met de verschillende watersporten die ACZ aanbied, waardoor er een goede doorstroming ontstaat naar de andere afdelingen.

Wat doe je bij waterspetters?

Elke vrijdag starten we onze les om 18 uur in het instructiebad met een leuke en gezellige groep kinderen.

De helft van de les bestaat uit het beter leren zwemmen en het opbouwen van de conditie. We letten hierbij op de zwemtechniek en uithoudingsvermogen. Iedereen wordt op zijn eigen niveau uitgedaagd.

De tweede helft van de les is heel divers en is gericht op spelenderwijs kennismaken met verschillende elementen van het zwemmen.

Het is gericht op veilig leren zwemmen. We doen oefeningen met klimmen en klauteren over matten, salto’s maken, leren duiken en zwemmen onder obstakels door. Ook doen we oefeningen met de bal, gaan we zwemmen met muziek of doen we een estafette.

Kinderen leren zich vrij te bewegen in het water en ervaren dat zwemmen heel leuk en sociaal is en bouwen ondertussen een goede conditie op wat hun zwemvaardigheid ten goede komt.

Gratis proefles

We hebben ruimte voor nieuwe waterspetters.

Je zoon/dochter is van harte welkom om een keer mee te doen. Na de gratis proefles kan je een strippenkaart kopen van €10, waarmee er nog eens 3 lessen binnen 3 weken gevolgd kunnen worden.

Proefzwemmen kan op
Vrijdag van 18.00 tot 19.00 uur

Graag willen we van te voren weten wanneer je zoon/dochter komt. Meld je kind aan door een mailtje te sturen naar waterspetters@acz-capelle.nl.

Zwemtijden

Elke vrijdag zwemmen de waterspetters van 18.00 tot 19.00 uur.

Interesse?

Ben je overtuigd en wil je komen zwemmen bij ons?