Eindactiviteit 2018-2019

Eindactiviteit 2018-2019

Afgelopen zaterdag is de eindactiviteit voor synchroon- en wedstrijdzwemmen geweest. ’s Middags was er een sportmiddag. Via een spel werden er 8 teams gevormd.

Daarna namen de teams het tegen elkaar op in een toernooi met vier onderdelen: frisbee, voetbal, estafette en politie en boefje. De teams hadden elk een eigen naam bedacht. Zo waren er teams met de naam Toppertje, De Blinkert en De Luchtballon. De meeste teams waren fanatiek met de spellen bezig.

Bij het uitzetten van een tweede ronde van de spelen begon het te regenen. Gelukkig konden we in het clubhuis schuilen. De verwachting was dat het niet snel droog zou worden, dus er werd besloten één groot watergevecht te houden. Er werden twee teams gevormd en het doel was elkaar proberen af te gooien met sponzen, natte ballen of waterballonnen. Op een gegeven moment maakte het niet meer uit en werd iedereen nat gegooid!

Na de waterpret zijn de dames en één heer zich gaan omkleden voor het avondprogramma. ’s Avonds hebben de zwemmers en hun ouders kunnen genieten van het eten. Het was tijdens de barbecue erg gezellig.

Voor de afsluitende koffie werd er nog een spel gespeeld. Iedereen deed mee aan een quiz met vragen over zwemmen in het algemeen en synchroon- en wedstrijdzwemmen in het bijzonder.

Het was een geslaagde middag en avond.

zie ook de foto’s.