Enorm succes op Synchrobeat

Enorm succes op Synchrobeat

AGE 1 Figuren 

De dag begon met Age 2 tech­niek, en de mei­den heb­ben het top gedaan! Lucie (5), Oli­via (7), Sen­na (30), Lucy (38) en May (41) gaan als 3e de fina­le in.
Ook de age 1 heeft het super gedaan.
Fleur behaal­de de 1e plek en Ala­ra de 2e plek. Met Floor­tje en Lau­ren (12) gaan zij als 1e de fina­le in
De twee­de groep, gevormd door Cai­lyn (13), Emma (24) Csen­ge (29), Renee (33), Anne (40), She­li­na (42), Daria (54) en Cay­lin (58) gaan als 5e de fina­le in.
Celes­tes heeft bij de Age 1 figu­ren voor gezwom­men, super gedaan.

AGE 1 SOLO 

De dag begon van­daag met de age 1 solo’s. Ala­ra heeft super gezwom­men en een 1e medail­le behaald. Fleur sloot aan op het podi­um voor de 2e medail­le. Lau­ren heeft een mooie 9e plek gehaald en haar zus­je Cai­lyn volg­de met de 10e plek. Goed gedaan meiden

AGE 1 DUET 

Wauw, wat heb­ben deze mei­den mooi gezwom­men! Onze twee duet­ten moch­ten met start­num­mer 11 & 12 ach­ter elkaar knal­len, en knal­len heb­ben ze zeker gedaan. Met hun goe­de zwem bemach­tig­den ze het goud en het zil­ver, goed gedaan meiden! 

AGE 1 TEAM 

Acz was dit jaar aan­we­zig met twee age 1 ploe­gen en bei­de gaan met een medail­le om nek naar huis! Het goud is voor Ala­ra, Floor­tje, Fleur en Lauren.
Brons is voor Emma, Cay­lin, Cai­lyn, Csen­ge, Anne, Renee, She­li­na en Daria. Wat een top dag voor deze meiden!

AGE 2 SOLO

Lucie mocht als eer­ste van ACZ schit­te­ren op de syn­chro­beat. Ze heeft haar solo ont­zet­tend mooi gezwom­men en hier­mee een mooie 3e plek behaald. Super trots!

AGE 2 DUET 

Oli­via heeft samen met haar duet part­ner Dani­que (ZPCH) duet gezwom­men. Ze heb­ben een hele goe­de zwem laten zien en daar­mee de zil­ve­ren medail­le bin­nen gehaald. Super gedaan meiden 

AGE 2 TEAM 

Als laat­ste van de syn­chro­beat waren de age 2 teams aan de beurt. Onze mei­den gin­gen na de tech­niek op een mooie der­de plek de fina­le in. Na een hele mooi zwem heb­ben ze zich omhoog gezwom­men naar de 2e plek, wat een toppers!