Enorm succes op Synchrobeat

Enorm succes op Synchrobeat

AGE 1 Figuren  

De dag begon met Age 2 techniek, en de meiden hebben het top gedaan! Lucie (5), Olivia (7), Senna (30), Lucy (38) en May (41) gaan als 3e de finale in.
Ook de age 1 heeft het super gedaan.
Fleur behaalde de 1e plek en Alara de 2e plek. Met Floortje en Lauren (12) gaan zij als 1e de finale in
De tweede groep, gevormd door Cailyn (13), Emma (24) Csenge (29), Renee (33), Anne (40), Shelina (42), Daria (54) en Caylin (58) gaan als 5e de finale in.
Celestes heeft bij de Age 1 figuren voor gezwommen, super gedaan.

AGE 1 SOLO 

De dag begon vandaag met de age 1 solo’s. Alara heeft super gezwommen en een 1e medaille behaald. Fleur sloot aan op het podium voor de 2e medaille. Lauren heeft een mooie 9e plek gehaald en haar zusje Cailyn volgde met de 10e plek. Goed gedaan meiden

AGE 1 DUET 

Wauw, wat hebben deze meiden mooi gezwommen! Onze twee duetten mochten met startnummer 11 & 12 achter elkaar knallen, en knallen hebben ze zeker gedaan. Met hun goede zwem bemachtigden ze het goud en het zilver, goed gedaan meiden!

AGE 1 TEAM 

Acz was dit jaar aanwezig met twee age 1 ploegen en beide gaan met een medaille om nek naar huis! Het goud is voor Alara, Floortje, Fleur en Lauren.
Brons is voor Emma, Caylin, Cailyn, Csenge, Anne, Renee, Shelina en Daria. Wat een top dag voor deze meiden!

AGE 2 SOLO

Lucie mocht als eerste van ACZ schitteren op de synchrobeat. Ze heeft haar solo ontzettend mooi gezwommen en hiermee een mooie 3e plek behaald. Super trots!

AGE 2 DUET 

Olivia heeft samen met haar duet partner Danique (ZPCH) duet gezwommen. Ze hebben een hele goede zwem laten zien en daarmee de zilveren medaille binnen gehaald. Super gedaan meiden 

AGE 2 TEAM 

Als laatste van de synchrobeat waren de age 2 teams aan de beurt. Onze meiden gingen na de techniek op een mooie derde plek de finale in. Na een hele mooi zwem hebben ze zich omhoog gezwommen naar de 2e plek, wat een toppers!