Nieuw zwembad weer stap dichterbij

Nieuw zwembad weer stap dichterbij

De combinatie MoederscheimMoonen Architects en Wehrung Architecten gaat het ontwerp maken voor de nieuwe zwembad/sporthal-combinatie aan de Alkenlaan/Pelikaanweg. Naar verwachting start de bouw van het sportcomplex in september 2017.

Meedenken over ACZ in nieuwe zwembad?
Dat kan! In de nieuwe commissie die het bestuur graag wil instellen. Om te praten over uitbreiding van ACZ (nieuwe takken van de zwemsport), meer zwemuren, het kantinebeheer, enz.

2018 is voor ACZ een jubileumjaar (50-jarig bestaan). De opening van het nieuwe zwembad staat gepland voor september 2018. De gemeente heeft het bestuur gevraagd, hoe ACZ dit jaar ziet.
Het bestuur zou ACZ graag groter maken, meer zwemuren afnemen. Het nieuwe zwembad biedt meer mogelijkheden. Bestaat de mogelijkheid voor andere takken van zwemsport? A/B-diploma’s, duiksport, onderwaterhockey, ouder-en-kind-zwemmen, ??? Waaraan is behoefte bij de Capelse bewoners? Dat weten we alleen na inventarisatie.
Ook het kantinebeheer moet geregeld worden. De kantine wordt samen met de Badmintonvereniging BC Schollevaar geëxploiteerd. Hoe gaan ACZ en BC dit vormgeven?
Al deze punten moeten de aandacht krijgen.

Het bestuur heeft aan de dagelijkse taken de handen vol. Het wil graag een commissie opstarten om over dergelijke vragen na te denken, uit te werken en vorm te geven. Twee personen per afdeling, bestaande uit Soos, Elementair, Wedstrijd en Synchroon zwemmen. Wie vindt het leuk om hierin namens je afdeling deel te nemen?  Meld je aan bij de commissieleden van je afdeling.

Het nieuwe zwembad biedt een verfrissende, nieuwe periode voor ACZ met heel veel mogelijkheden!
Het lijkt ver weg, maar het moet allemaal staan in september 2018!
Dus, geïnteresseerd? Meld je aan!