Medailles bij alle categorieën

Medailles bij alle categorieën

ACZ medailles bij alle categorieën meerkamp
Zaterdag 19 juni vond dé wedstrijd van het jaar voor de aanloopdiploma’s plaats: de meerkamp uitvoeringen. In het mooie Groenhovenbad in Gouda zwommen vijf ACZ-groepen in de verschillende categorieën. We behaalden tweemaal GOUD en eenmaal ZILVER.

In Categorie 1 behaalden we een mooie TWEEDE plaats met:
Elika Mul, Laura Bravenboer, Andrina Jucker, Izabeau van der Werf, Eryn van Rijswijk, May Sevenstern en Helemy Galva

Dit was heel knap, omdat een aantal meisjes nog maar pas zwemt! Heel goed gedaan van deze groep van Antoinette, die jammer genoeg ziek thuis was en er tot haar grote teleurstelling daarom niet bij kon zijn. Antoinette, beterschap!

De negende plaats werd in beslag genomen door de ploeg met:
Senna Verwaal, Merel de Jong, Emma Spekman en Rosalie Verschoor die vanwege een ploeg van vier met twee punten aftrek moesten stellen. Anders hadden ze zevende geworden!

 

 In Categorie 2/3 werd EERSTE de ploeg met:
Nina van Rijswijk, Rosalie Sirobokov, Sabine Bos, Cara Leupe, Letizia Holstvoogd, Lara Balaya, Tatjana en Natascha Okkerse
Het was duidelijk te zien, dat deze meiden de laatste extra getraind hadden met onder andere een gezellige woensdagmiddag droogtraining, georganiseerd door trainster Sylvie! Top gedaan meiden!

Een mooie vijfde plaats behaalde de ploeg met:

Mary Kisters, Lesley-Anne Okkerse, Sandy Curvers, Shanti Kleinmoedig, Dharma van Winkelhof, Estelle Holstvoogd, Talitha Lopez en Roxanne de Vos

Voor Lesley-Ann en Mary Kisters was dit de laatste wedstrijd bij de aanloopdiploma’s. Zij hebben hun onlangs hun barracudadiploma gehaald en gaan nu door om hun Age1-diploma te halen en een mooi combo neer te zetten volgend jaar.

 

In Categorie 4/5 sloten de meiden:

Yinly Titt, Kyara Alexander, Sanya van der Kleij, Femke Maertens, Esther Lanser, Claire Lanser, Donna Poot en Kinscö Biró
hun laatste wedstrijd in de aanloopdiploma’s mooi af met een indrukwekkende uitvoering. De ploeg van AZC zat ze op de hielen, maar onze meiden sleepten toch het  GOUD  binnen!

Meiden, heel veel succes op niveau van de wedstrijddiploma’s! Duimen voor diploma’s en limieten voor het NK!