Interregio Junioren uitvoering: 1x goud, 2x zilver

Interregio Junioren uitvoering: 1x goud, 2x zilver

Op zater­dag 18 behaal­de ACZ opnieuw medail­les. Zowel bij de soli, als de duet­ten en groe­pen ging ACZ met ere­me­taal naar huis. Daar­naast behaal­den we nog een 5e plaats bij de duet­ten én de soli.


Bij de soli (11) behaal­de Hes­ter Cup ZILVER bij de soli en werd Lau­ra Sij­ben 5e. Bij de duet­ten (14) revan­cheer­den Kim Schal­len­berg en Mano­lya Yapar zich na het NK twee weken ervoor en gin­gen met ZILVER naar huis boven het duet van ZPCH.  Mar­leen Brand­horst en Lau­ra van Meel behaal­den een mooie 5e plaats. Het GOUD bij de ploe­gen (12) was voor ACZ met rui­me voor­sprong op de num­mer twee. In de ploeg zwom­men Hes­ter Cup, Kim Schal­len­berg, Mano­lya Yapar, Lau­ra van Meel, Mar­leen Brand­horst, Jade Mid­del­hof en Lau­ra Sijben.