Medailles op regio-limietenwedstrijd

Medailles op regio-limietenwedstrijd

Op zater­dag 11 febru­a­ri  behaal­den de ACZ-deel­ne­mers van de Age 1 en Juni­o­ren weer aan­tal medail­les weg. Maya Siro­bok­ov ging bij de Age I (56 deel­neem­sters) met het GOUD naar huis. Elif Teke behaal­de het ZILVER. Bij de Juni­o­ren was al het ere­me­taal voor ACZ: Hes­ter had GOUD, Lau­ra ZILVER en Jade BRONS.

Ver­der wer­den door de ove­ri­ge meis­jes van de Age1 (55 deel­ne­mers) ook mooie resul­ta­ten  behaald:
Tua­na Özsa­hin 4e, Nina van Rijs­wijk 5e, Clai­re Lan­ser 9e, Rosa­lie Siro­bok­ov 10e, Kya­ra Alexan­der 12e, Kay­ra Özsa­hin 15e.
In de Age2 (69 deel­ne­mers) werd Eli­ne Pen­ning 4e, Fem­ke Maer­tens 12e, Kin­scö Biró 14e, Tara Vyent 20e, Gio­van­ni 31e, Esther Lan­ser 46e. Don­na Poot (55e) en Yin­li Titt (60e) deden voor het eerst mee in de Age2. Zij bei­den en Mary Kis­ters gaan vol­gen­de keer zeker voor hun diploma.
Bij de Juni­o­ren werd Mar­leen Brand­horst 4e en Amy van der Well 8e. Onze ‘juni­or-die hard’  Emmy Bon­te werd 27e  en Kya­ra Titt 30e.