GymPOWER: ACZ Synchro maakt seizoen af in De Blinkert met clubkampioen

GymPOWER: ACZ Synchro maakt seizoen af in De Blinkert met clubkampioen

CAPELLE AAN DEN IJSSEL – De afdeling synchroonzwemmen van ACZ heeft op zondag 12 juli 2020 de laatste training van dit seizoen goed kunnen afsluiten in Optisport Zwembad De Blinkert in Capelle aan den IJssel. Eén van de Nederlandse topclubs in deze artistieke sport nam hiermee ook afscheid van de oude trainingslocatie voordat het overgeleverd wordt aan de slopershamers. GymPOWER nam er een kijkje en sprak met clubkampioen en toptalent Mare Schallenberg en trainsters Miriam Schallenberg en Antoinette Sijben-Willemse over dit ondanks de Corona-crisis memorabel seizoen. Ze kijken met vertrouwen en enthousiasme vooruit naar wat komen gaat, want na het zomerreces wordt gestart in het gloednieuwe sportcomplex Aquapelle met nieuwe uitdagingen en mogelijkheden.

Klik hier voor het volledige artikel.

Credit tekst en foto’s © Therry da Silva