Een traditie geboren?

Een traditie geboren?

Op vrijdag 10 september hebben ca 30 leden van de afdeling recreatief 50 + een heerlijke barbecue gehad bij het Scouting centrum aan de Jacques Dutilhweg. De voorbereidingsploeg werd ontvangen met een fikse onweersbui zodat alle tafels en banken weer snel naar binnen moesten. Gelukkig bleven de weergoden ons goed gezind en hebben we in de zon een gezellige samenkomst gehad.

 De voorzitter en penningmeester waren ook aanwezig zodat de leden die ze nog niet kenden hiermee kennis konden maken.

Ook was er gelegenheid om afscheid te nemen van Bianca die na vele jaren actief te zijn geweest in de vereniging haar aandacht gaat richten op haar jonge gezin.

Tijdens de BBQ bleek dat ‘badmeesters’ ook prima kokkies zijn en vonden de hamburgers, worstjes en saté goede aftrek. Dit alles werd weggespoeld met een biertje of glaasje wijn die rechtstreeks uit Frankrijk was geïmporteerd .

Supermarkt  Jumbo heeft ons van de nodige etenswaren voorzien tegen een zeer schappelijke prijs en het Bestuur heeft de rest voor haar rekening genomen  hierdoor waren er voor de leden geen kosten aan verbonden. Er werd heel gezellig gekletst, dit keer op het droge.

Toen het donker begon te worden werd het tijd voor een kopje koffie ter afsluiting en ging een ieder huiswaarts na een zeer geslaagde bbq. Wellicht volgend jaar weer als start van het nieuwe zwemseizoen.??