Meerkamp uitvoeringen 24 juni 2017

Meerkamp uitvoeringen 24 juni 2017

ACZ was een van de acht deel­ne­men­de ver­e­ni­gin­gen. Met 3x GOUD en 1x ZILVER behaal­den we mooie resultaten. 

 

Cate­go­rie 1 (met/zonder basisdiploma)
In deze cate­go­rie zwom ACZ met een ploeg van acht meis­jes. Ala­ra Yapar, Kay­lee van Dijk, Tya­rah de Lan­ge, Floor­tje Lin­d­hout, Alis­sa Baten­burg, Nyan­da Oli­viera, Vit­to­ria de Vet­ten en Lau­ren van den Broek zwom­men op hun muziek van Frans Bau­er “Heb je even voor mij?” naar het GOUD! Heel mooi gedaan van deze mei­den die pas dit jaar zijn begon­nen met synchroonzwemmen.

 

Cate­go­rie 2/3 (met/zonder zeil­boot-/bal­let­been­di­plo­ma)
ACZ had maar liefst drie groe­pen in deze categorie.
De groep van Cara Leu­pe, Roxan­ne de Vos, Sabi­ne Bos, Dhar­ma van Win­kel­hof, Estel­le Holst­voogd, Shan­ti Klein­moe­dig en Tat­ja­na Okker­se zwom­men op “Ik voel me sexy als ik dans” van Niel­son en werd door de jury als bes­te beoor­deeld en behaal­de GOUD!
Met slechts 0,5 pun­ten ver­schil (en één deel­neem­ster min­der) won­nen het ZILVER: de ACZ-groep met Lau­ra Bra­ven­boer, Sen­na Ver­waal, May Seven­stern, Lara Balya, Talitha Lopez en Nata­scha Okker­se met een ver­ras­sen­de cho­re­o­gra­fie op Guus Meeu­wis’ “Kedeng, Kedeng”.
De zes­de plek was voor de enthou­si­as­te ACZ-groep die zwom op “Lach” van Jeroen vd Boom. Dit waren Andri­na Juc­ker, Iza­beau van der Werf, Feli­cia Ver­kic, Rosa­lie Ver­schoor, Hele­my Gal­va en Emma Spekman.

 

Cate­go­rie 4/5 (met/zonder spa­gaat-/bar­ra­cu­dadi­plo­ma)
Nog maar net in het bezit van het Bar­ra­cu­dadi­plo­ma voer­den Leti­zia Holst­voogd en Michel­le Koot een duet uit op “Viva Hol­lan­dia” van Wol­ter Kroes. Met maar liefst 5,5 punt voor­sprong op de num­mer twee behaal­den zij over­tui­gend de eer­ste plaats en daar­mee het GOUD. Een mooie prestatie.