Informatiebrief leden

Informatiebrief leden

Beste Leden, 

 

Op 10 januari 2020 is er een presentatie gegeven over de toekomst van ACZ en een eventuele samenwerking met De Lansingh. 

Er is die avond een oproep gedaan aan de aanwezige leden om een werkgroep op te starten om te kijken of er binnen ACZ bezwaren zouden zijn tegen zo’n vergaande samenwerking. 

 

Vanuit alle afdelingen hebben leden zich aangemeld voor deze werkgroep en ze zijn zeer  enthousiast aan de slag gegaan met deze vraag. Nu is er intussen bij De Lansingh ook meer duidelijkheid gekomen en zal er op dit moment geen vergaande samenwerking gaan komen tussen ACZ en De Lansigh. 

 

De kans bestaat wel dat er vanuit De Lansingh meerdere leden de overstap gaan maken naar ACZ en dat zij zich ook gaan inzetten voor onze zwemvereniging in welke vorm dan ook. Dit zou een mooie positieve bijdrage zijn voor onze vereniging. 

 

Met deze verandering is de vraag voor de werkgroep niet meer actueel en zullen zij dan ook hun onderzoek stoppen. De werkgroep blijft nauw betrokken bij de eventuele overstap van de leden van De Lansingh 

 

Tijdens de algemene leden vergadering zal er weer meer duidelijk worden. 

 

Wij gaan er vanuit, jullie voldoende te hebben geïnformeerd 

 

 

 

Met vriendelijke groet, 

 

Bestuur en werkgroep(samenwerking) van ACZ