Programma Clubkampioenschappen ACZ 2020

Programma Clubkampioenschappen ACZ 2020

Beste zwemtalenten,

Na lang wachten is het eindelijk zo ver, de clubkampioenschappen van 2020. De clubkampioenschappen worden gehouden op vrijdag 10 juli. Tijdens de clubkampioenschappen houden we ons aan de maatregelen van het RIVM. De belangrijkste maatregelen zijn als volgt:

  • Er mogen geen toeschouwers komen kijken, alleen de zwemmers komen in het zwembad.
  • Volg de routes die je wordt aangewezen in het zwembad.
  • Alle zwemmers ouder dan 18 jaar moeten ten alle tijden 1,5 meter houden.
  • Als je ziek bent, blijf thuis!!!

 

Klik hier voor het programma van de clubkampioenschappen.

Met sportieve groet,
Kim Schallenberg, Bart Spaans & Niels Snijders

 

PS: Tijdens de clubkampioenschappen worden er foto’s gemaakt van de zwemmers. Deze worden na de clubkampioenschappen bekeken en vervolgens op de website gepubliceerd. Als je hier niet akkoord mee gaat, kun je dat aangeven bij de organisatie.