ACZ 5X NEDERLANDS KAMPIOEN bij de Senioren!

ACZ 5X NEDERLANDS KAMPIOEN bij de Senioren!
Afgelopen weekend was het na 2 jaar eindelijk weer tijd voor een Nederlands Kampioenschap, en mochten de senioren laten zien waar ze al die tijd mee bezig zijn geweest. Er waren 5 titels te verdienen en ze zijn allemaal voor ACZ. Hoe tof!
 
Op dag 1 was er goud bij de technische soli voor Maria. Goud bij de technische duetten voor Maria en haar duetpartner Marloes (ZPCH), zilver voor Mare en Merel, en brons voor Laura en Marleen. De technische ploegen zwommen hun voorronde, waarbij de 1e ploeg zich naar de 2e plek zwom en de 2e ploeg naar de 7e plaats.
 
Op dag 2 was er (alweer) goud bij de vrije soli voor Maria en zilver voor Merel. Hester werd hier verdienstelijk 4e. Bij de duetten kleurde ook weer het gehele podium paars (met een spettertje groen): goud voor Maria en haar duetpartner Marloes, zilver voor Mare en Merel, brons voor Kim en Manolya. De andere duetten van ACZ wisten zich naar de 4e (Dionne en Eline) en 5e plek te zwemmen (Laura en Floor).
 
Het slot nummer van het weekend waren de ploegen vrije uitvoering. De 2e ploeg zwom zich hier naar de 4e plek waardoor zij in het eindklassement nog een plekje omhoog kropen en het weekend afsloten als 6e. Ook de 1e ploeg kroop (na een spectaculaire uitvoering) een plekje omhoog en mocht dus de gouden medaille in ontvangst nemen.
 
Trainsters, bedankt! En ook publiek, bedankt, wat was het fijn jullie allemaal weer te mogen zien/horen.
 
Nu is het de beurt aan de junioren, zij gaan zich klaar maken voor het NJK op 9 April.