ACZ 5X NEDERLANDS KAMPIOEN bij de Senioren!

ACZ 5X NEDERLANDS KAMPIOEN bij de Senioren!
Afge­lo­pen week­end was het na 2 jaar ein­de­lijk weer tijd voor een Neder­lands Kam­pi­oen­schap, en moch­ten de seni­o­ren laten zien waar ze al die tijd mee bezig zijn geweest. Er waren 5 titels te ver­die­nen en ze zijn alle­maal voor ACZ. Hoe tof!
 
Op dag 1 was er goud bij de tech­ni­sche soli voor Maria. Goud bij de tech­ni­sche duet­ten voor Maria en haar duet­part­ner Marloes (ZPCH), zil­ver voor Mare en Merel, en brons voor Lau­ra en Mar­leen. De tech­ni­sche ploe­gen zwom­men hun voor­ron­de, waar­bij de 1e ploeg zich naar de 2e plek zwom en de 2e ploeg naar de 7e plaats.
 
Op dag 2 was er (alweer) goud bij de vrije soli voor Maria en zil­ver voor Merel. Hes­ter werd hier ver­dien­ste­lijk 4e. Bij de duet­ten kleur­de ook weer het gehe­le podi­um paars (met een spet­ter­tje groen): goud voor Maria en haar duet­part­ner Marloes, zil­ver voor Mare en Merel, brons voor Kim en Mano­lya. De ande­re duet­ten van ACZ wis­ten zich naar de 4e (Dion­ne en Eli­ne) en 5e plek te zwem­men (Lau­ra en Floor).
 
Het slot num­mer van het week­end waren de ploe­gen vrije uit­voe­ring. De 2e ploeg zwom zich hier naar de 4e plek waar­door zij in het eind­klas­se­ment nog een plek­je omhoog kro­pen en het week­end afslo­ten als 6e. Ook de 1e ploeg kroop (na een spec­ta­cu­lai­re uit­voe­ring) een plek­je omhoog en mocht dus de gou­den medail­le in ont­vangst nemen.
 
Train­sters, bedankt! En ook publiek, bedankt, wat was het fijn jul­lie alle­maal weer te mogen zien/horen.
 
Nu is het de beurt aan de juni­o­ren, zij gaan zich klaar maken voor het NJK op 9 April.