SUCCESVOL MEERKAMP IN ALPHEN A/D RIJN

SUCCESVOL MEERKAMP IN ALPHEN A/D RIJN

Succesvol Meerkamp in Alphen a/d Rijn

Nu is het dan toch ook eens tijd om de prestaties van onze aanlopers de benadrukken. Zaterdag 2 april stond voor hen weer een meerkamp op het programma en wat hebben ze het goed gedaan! Ook de AGE 1 en AGE 2’ers mochten zich weer van hun beste kant laten zien.
 
In categorie 1 wist Julia de maximale score van 60 punten te behalen. Charlotte zwom 56 punten bij elkaar. Tanicha behaalde 51 punten en Florine 49.
 
In categorie 2 waren de plekken 2 t/m 6 voor ACZ. Lara miste net 1 puntje voor de perfect score en kreeg van de jury 59 punten in totaal. Teyana behaalde er 58. Senna en Pien waren erg aan elkaar gewaagd en wisten er allebei 57 bij elkaar te zwemmen. Meis volgde hen op de voet met 56 punten.
 
In categorie 3 was de 8e plek voor Jiaowen met 46 punten, de 10e plek voor Lotte met 45 punten en de 11e plek voor Sveva met 44 punten!
 
In categorie 5 was er een eerste plaats voor Arevik en een 3e plaats voor Lieke.
 
In categorie 6 stak Caelestes met kop en schouders boven de rest uit en dus mocht zij de gouden medaille ophalen.
De dames van categorie 7 hebben het ook goed gedaan. Een 5e plaats was er voor Yinli en een 12e plaats voor Andrina.
 
Bij de Age 1 was het helemaal feest. De meiden wisten de plekken 1 t/m 9 en plek 11 in beslag te nemen. Goud was er voor Fleur, zilver voor Floortje en brons voor Lauren. Cailyn werd 4e. Emma, Renee, Shelina, Anne en Caylin respectievelijk 5e, 6e, 7e, 8e en 9e. De 11e plek was voor Daria.
 
Ook bij de AGE 2 mocht ACZ op het podium verschijnen. Goud was er hier voor Lucie. Zilver voor Olivia. Senna en May eindigde net naast het podium op plek 4 en 5.
 
De aanlopers gaan zich nu klaar maken voor hun muziekuitvoeringen. De AGE 1 en AGE 2 meiden voor hun NK in juni.
 

Juryleden en trainsters bedankt!