Doe mee: Swim4Daniel

Doe mee: Swim4Daniel

Beste zwemmers en vrijwilligers,

Op zondag 3 juli 2022 word de Swim4Daniel gezwommen in de Wijnhaven in het centrum van Rotterdam. Het is een buitenwater zwemevenement voor het Daniel den Hoed Fonds waarbij er keus is uit 3 afstanden, namelijk 250m, 500m en 1500m. Je zwemt op een unieke plek in Rotterdam en bij elke deelname steun je wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut. Dit komt doordat bij elke inschrijving een deel van het inschrijvingsgeld word gebruikt voor onderzoek.

Het lijkt mij een heel leuk idee om met een gezellige groep van ACZ mee te doen aan dit evenement. Lijkt het je leuk om mee te doen? Bezoek via deze link de website voor een goedesfeerimpressie, inschrijfkosten, leeftijdsgrenzen, benodigdheden en de inschrijflink. Ik heb voor elke afstand een ACZ team gemaakt, we halen dan gezamenlijk als club geld op voor dit goede doel. Bij de inschrijving kunt u dan kiezen om zich bij het team in te schrijven, de naam van het team is ACZ – (de afstand).

Klik hier voor meer info!

De activiteitencommissie

In het kort:

Wat? Swim4Daniel
Wie? Alle afdelingen van ACZ

Waar? Rotterdam Wijnhaven

Wanneer? Zondag 3 juli

Hoelaat? 250m en 500m beide om 12:00 /
1500m om 13:00